Din nye vinkjeller

En vinkjeller kan bygges hvor som helst. I din leilighet, hus, båt, hytte eller feriebolig, i hvilken som helst etasje, i alle rom og i alle størrelser. Et kott, en bod, under trappen, i glass, stål, tre eller mur. Vinoteca er blant Europas fremste på bygging av vinkjellere og har bygget over hele verden. Fra 5 stjerners resort i Karibien, til Italia og Britannia hotel sine prisberømte vinkjellere. Vi gjør helst hele vinrommet for deg fra befaring til ferdigstillelse men du kan og bestille varer fra vår nettbutikk og gjøre jobben selv. Men vi jobber ikke som konsulenter for de som vil gjøre en jobb med isolering og kjøling selv. Dette er for avansert til at vi kan gi råd her.  

Vin er en levende og konstant utviklende organisme. Den lever, sterkt påvirket av sine omgivelser og vår jobb er å sikre omgivelsene slik at vinen når sitt optimale lagring og utvikling. Faktorer som temperatur, fuktighet, vibrasjoner, lys og konstruksjoner kan alle påvirke vinene til et verditap både i verdi og opplevelse.

Befaring og rådgivning

Våre produkter og vår kunnskap skal være de viktigste faktorer for at din nåværende eller påbegynnende vinsamling sikres for fremtiden. Vi foretar en grundig befaring hvor vi undersøker grunnforhold og omkringliggende faktorer for å gi råd om beste plassering av vinsamlingen. Vinrommet måles og skisses opp hvor du mottar en tegning over din fremtidige vinkjeller med spesifikasjoner som antall flasker, lys, reoler, gulv, dører, kjøling med mere. 

Priser inkl. mva:

Befaring, tegning/skisse: kr 2.500,-

Dersom du bor utenfor Oslo, vil du i tillegg belastes du for kr. 795,- per time, samt 5 kroner per kilometer og eventuelle bompenger. 

Kontakt oss for tilbud om fastpris om ønskelig.

Grunnbeløpet på kr 2.500,- blir til avslag ved en eventuell aksept og kjøp av komplett vinkjeller.

Bygging og kvalitetssikring

Etter godkjennelse, evt. justering av tegning, vil våre erfarne snekkere bygge opp din vinkjeller med isolasjon, fuktsperrer og andre tekniske løsninger samt reoler, kjøling, dører, gulv og annet slik at du får det ønskede design og uttrykk for ditt rom, det være seg et rent lager eller et vinrom egnet for besøk. Vår Prosjektleder vil hele tiden følge opp deg som kunde og våre snekkere for å sikre ønsket resultat. Ønsker du å bygge selv, henter du hyller, kjøling og annet fra vårt lager i Oslo. Vinoteca påtar seg ikke konsulent oppdrag ifm råd om isolasjon og kjøleteknikk, dette krever grundig innsikt i installasjonsted, som vi ikke har. Ved ferdigstillelse foretas en nøye ferdigbefaring og dokumentasjon og opplæring foreligger.

Ferdigstillelse

Når vinrommet er ferdig vil din vinsamling ha gode forhold for videre utvikling og konsum.

Vinkjeller Redwood Elegant og klassisk vinkjeller