Din vinkjeller på 1 - 2 - nytelse

En vinkjeller kan bygges hvor som helst. I din leilighet, hus, båt, hytte eller feriebolig, i hvilken som helst etasje, i alle rom og i alle størrelser. Et kott, en bod, under trappen, i glass, stål, tre eller mur. Vinoteca er blant Europas fremste på bygging av vinkjellere og har bygget over hele verden. Fra 5 stjerners resort i Karibien, til Italia og Britannia hotel sine prisberømte vinkjellere. Vi gjør helst hele vinrommet for deg fra befaring til ferdigstillelse men du kan og bestille varer fra vår nettbutikk og gjøre jobben selv. Men vi jobber ikke som konsulenter for de som vil gjøre en jobb med isolering og kjøling selv. Dette er for avansert til at vi kan gi råd her.  

Vin er en levende og konstant utviklende organisme. Den lever, sterkt påvirket av sine omgivelser og vår jobb er å sikre omgivelsene slik at vinen når sitt optimale lagring og utvikling. Faktorer som temperatur, fuktighet, vibrasjoner, lys og konstruksjoner kan alle påvirke vinene til et verditap både i verdi og opplevelse.

Våre 2 steg til en fantastisk vinkjeller.

1. Befaring og rådgivning

Våre produkter og vår kunnskap skal være de viktigste faktorer for at din nåværende eller påbegynnende vinsamling sikres for fremtiden. Vi foretar en grundig befaring hvor vi undersøker grunnforhold og omkringliggende faktorer for å gi råd om beste plassering av vinsamlingen. Vinrommet måles og skisses opp hvoretter  du mottar  en  tegning over din fremtidige vinkjeller med spesifikasjoner som antall flasker, lys, reoler, gulv, dører, kjøling med mere. 

Våre tjenester prises inkl mva som føger:

Befaring, tegning/skisse, tilbud i Oslo fylke kr 2.500 inkl. Mva.

Kun tegning/skisse og tilbud kr 2.000 inkl. Mva

Befaring, tegning/skisse og tilbud utenfor Oslo fylke belaste i tillegg for kjøring, med en startpris kr 850 pr kjøretime inkl. mva, samt km-sats på 5 kr pr km. Evt. bompenger kommer i tillegg. Kontakt oss for tilbud om fastpris. 

MERK: Grunnbeløpet på kr 2.000 inkl mva blir til avslag ved en eventuell aksept av komplett vinkjeller (Vinoteca bygger vinkjeller inkl. isolasjon, vegger, dører, kjøler, reoler osv.)

2. Bygging og kvalitetssikring

Etter godkjennelse, evt. justering av tegning, vil våre erfarne snekkere bygge opp din vinkjeller med isolasjon, fuktsperrer og andre tekniske løsninger samt reoler, kjøling, dører, gulv og annet slik at du får det ønskede design og uttrykk for ditt rom, det være seg et rent lager eller et vinrom egnet for besøk. Vår Prosjektleder vil hele tiden følge opp deg som kunde og våre snekkere for å sikre ønsket resultat. Ønsker du å bygge selv, henter du hyller, kjøling og annet fra vårt lager i Oslo. MERK: Vinoteca påtar seg ikke konsulent oppdrag ifm råd om isolasjon og kjøleteknikk, dette krever grundig innsikt i installasjonsted, som vi ikke har. Ved ferdigstillelse foretas en nøye ferdigbefaring og dokumentasjon og opplæring foreligger.

Nytelse

Når vinrommet er ferdig vil du ha det du har bestilt hvor dine vinflasker kan ligge trygt og godt for fremtidig nytelse. Vi er såklart behjelpelige med service og vedlikehold i ettertid. Vinkjeller Redwood Redwood reoler, Champagne reol, vintønne og baldakin.
Tegning Tegne eksempel