Din vinkjeller på 1 - 2 - 3

En vinkjeller kan bygges hvor som helst. I din leilighet, hus, båt, hytte eller feriebolig, i hvilken som helst etasje, i alle rom og i alle størrelser. Et kott, en bod, under trappen, i glass, stål, tre eller mur. Vil du samle på vin kan vi hjelpe deg med isolering, interiør, kjøling og dører, og ikke minst: å bygge opp din vinsamling.

Vin er en levende og konstant utviklende organisme. Den lever, sterkt påvirket av sine omgivelser og vår jobb er å sikre omgivelsene slik at vinen når sitt optimale aroma og drikkevindu. Faktorer som temperatur, fuktighet, vibrasjoner, lys og konstruksjoner kan alle påvirke vinene til et verditap både i verdi og opplevelse.

Våre 3 steg til en komplett vinkjeller.

1. Befaring og rådgivning

Våre produkter og vår kunnskap skal være de viktigste faktorer for at din nåværende eller påbegynnende vinsamling sikres for fremtiden. Vi foretar en grundig befaring hvor vi undersøker grunnforhold og omkringliggende faktorer for å gi råd om beste plassering av vinsamlingen. Vinrommet måles og skisses opp hvoretter  du mottar  en 2D/3D tegning over din fremtidige vinkjeller med spesifikasjoner som antall flasker, lys, reoler, gulv, dører, detaljer.

Våre tjenester prises inkl mva som føger:

Befaring, 2D/3D tegning, tilbud i Oslo regionen kr 3.950,-

Kun 2D/3D tegning og tilbud kr 1.950,-

2. Bygging og kvalitetssikring

Etter godkjennelse, evt. justering av tegning, vil våre erfarne snekkere bygge opp din vinkjeller med isolasjon, fuktsperrer og andre tekniske løsninger samt reoler, kjøling, dører, gulv og annet slik at du får det ønskede design og uttrykk for ditt rom, det være seg et rent lager eller et vinrom egnet for besøk. Vår Prosjektleder vil hele tiden følge opp deg som kunde og våre snekkere for å sikre ønsket resultat. Ønsker du å bygge selv, henter du hyller, kjøling og annet fra vårt lager i Oslo. Ved ferdigstillelse foretas en nøye ferdigbefaring og dokumentasjon og opplæring foreligger.

3. Vinsamlingen

Ken Engebretsen er en av Norges mest erfarne og dyktigste vinkelnere. Han har jobbet på Bagatelle og bygget opp vinkjelleren på Le Canard, har vært president i Norsk Vinkelnerforening fra 2006 til 2012 og startet Norsk Vinkelner Landslag. Ken har jobbet verden rundt som vinkelner, i brylluper på Island til 500 gjester i Monaco. Ken kan sikre deg gode og meget bra vinkjøp for all fremtid. Det finnes ikke den vin Ken ikke får tak i. Bare å utfordre han:) Gjennom en vinprofil vil du kunne få tilgang til vin svært få andre har og være rimelig garantert at vinen vil falle i smak, samt hva den passer til av mat og hvor lenge den kan lagres. Kort sagt: Om du har, eller vil ha vin – Ken KAN VIN!

Vinkjeller Redwood Redwood reoler, Champagne reol, vintønne og baldakin.
Tegning Tegne eksempel